Utgave 2018-3 er for salg hos Narvesen og utvalgte bensinstasjoner

Litt om USACARS 2018-3


Nå er utgave 3 i vår 11. årgang ute hos Narvesen og utvalgte bensinstasjoner. Totalt så er et 277 steder man kan kjøpe USACARS i løssalg.

     Amerikaner sesongen 2018 nærmer seg slutten og klassikerne går i dvale og stelles og dulles med før neste sesong. De som har brukt bruksbilen i hele sommer til vanlige gjøremål pluss kjørt til treff og mønstringer begynner vel å tenke på å utføre litt ekstra vedlikehold før vinteren kommer. Husk våre annonsører har gode tilbud på alle typer deler….. For noen er sesongen over men for de fleste så er det nå verdiskapningen skjer i garasjene rundt om kring. Det er nå drømmene skapes og målene nås. For original entusiasten så intensiveres jakten på den korrekte vindusmekanismen med korrekt delenummer. Aller helst fra gammelt lager. New Old Stock deler er det eneste det som gjelder. En del som ble produsert for eksempel i 1962 og ligget på et lager i en eske siden. Problemet er jo at skal man montere en slik verdifull del så bør man jo ha en liggende på lageret også….. Og for de som driver å bygger om klassikerne sjekker ut hva nyheter som er kommet etter SEMA showet. De skal ha en bil som fungerer akkurat som en helt ny Camaro. Noe annet er nederlag.

      Er det egentlig den viktigste tiden på sommeren for oss entusiaster? Både ja og nei for det er jo viktig å få bruke bilen men en minst like stor del av hobbyen er jo å skape noe. Og gjerne noe som ikke alle andre har. Lykke til med å skape noe fint og stilig i vinter folkens. Send gjerne noen linjer om hva dere holder på med. Og husk vi har kjøp og salg sider.

 

  

Vennlig hilsen

Bjørn Kaspersen